Skip to main content

Ny viceinstitutleder ved Klinisk Institut på SDU

Sygeplejersker, lektor ph.d. Karin Brochstedt Dieperink er ansat som viceinstitutleder ved Klinisk Institut. Som viceinstitutleder skal Karin Dieperink primært varetage ledelsesmæssige opgaver i forbindelse med opslag af videnskabelige stillinger, vurdering af ansøgninger, nyansættelser og planlægning af undervisning.

Karin Dieperink er ansat som lektor på Onkologisk Afdeling R, OUH samt på Videncenter for Rehabilitering og Palliation REHPA, hvor hun er vejleder for ph.d.-studerende og workpackage leader i Eliteforskningscenteret AgeCare.

Karin Dieperink har gennem 25 år været sygeplejerske på OUH og har arbejdet med lungemedicinske-, hjertemedicinske- og kræftpatienter. Hun har desuden solid ledererfaring fra stillinger som afdelingssygeplejerske på forskellige medicinske afsnit og centerleder på Rehabiliteringscenter Dallund.

I 2013 forsvarede Karin Dieperink sin ph.d-afhandling, ”Rehabilitation in Prostate Cancer Care” og fortsatte sin forskerkarriere med en postdoc og et lektorat i Onkologisk Sygepleje. Som lektor er Karin Dieperink ved at udvikle et forskningsmiljø indenfor supportive care, rehabilitering og palliation til mennesker og familier berørt af kræft. Hun har i tre år været modulansvarlig på kandidatuddannelsen i Klinisk sygepleje på SDU.

Karin Dieperink har interesse for familiesygepleje og sidder i bestyrelsen for Dansk Selskab for Familiesygepleje. Hun har desuden været initiativtager til Dansk Forskningsnetværk for Sygeplejersker i Kræftfeltet DFSK.

Karin Dieperink er 51 år, født i Lemvig 07.10.66, opvokset i Middelfart og bosiddende i Odense med sin mand Hans. Fritiden fyldes med samvær med de tre børn, svigerbørn, et barnebarn og venner, samt løb i Sanderum Motion og dressurridning.

Redaktionen afsluttet: 08.12.2017