Skip to main content
Grænser

SDU-professor medvirker i DR2's ‘Kampen om historien’

I forbindelse med DR's nye dokudramaserie ‘Grænseland’ deltager professor Steen Bo Frandsen i et DR2-program, hvor eksperter sammen med Adam Holm debatterer historien.

Af Frej Kofoed Petersen, , 20-05-2020

Steen Bo Frandsen, der er leder af SDU’s Center for Grænseregionsforskning, har i mange år forsket i grænseforhold og det dansk-tyske naboskab, og den viden får vi alle del i, når han i dag og igen den 10. juni  medvirker i programmet 'Kampen om historien'.

I serien Grænseland kigger DR nærmere på det danske og tyske forhold i grænselandet, og hvorfor det er så vigtigt, om man bor på den ene eller anden side af en grænse. I forbindelse med dokudramaserien sender DR2 debatprogrammet 'Kampen om historien’, og i to afsnit er Steen Bo Frandsen  med til at folde danmarkshistorien ud.

Se med på DR2 kl. 21 onsdag den 20. maj (Danmark til Ejderen?) og den 10. juni (Genforeningen), når Adam Holm inviterer Steen Bo Frandsen og de andre eksperter til debat.

Programmet kan også ses på DRTV.

Topbillede: Professor Steen Bo Frandsen (nr. 2 fra højre) sidder ved siden af vært Adam Holm .

Mød forskeren

Steen Bo Frandsen er professor og leder af Center for Grænseregionsforskning. Hans forskningsområder tæller europæisk regionalhistorie, det dansk-tyske naboskab og europæisk regionalisme og regionalisering.

Kontakt

Redaktionen afsluttet: 20.05.2020