Skip to main content

Forskningsprojekter

Billede fra SDU hovedindgang

Exoprodigi
Projekets mål er at fremme implementerings- og innovationsresulter der fremkom i ECOPRODIGI projektet med det formål at opnå  stretch targets for eco-efficiency som blev sat i ECOPRODIGI projektet. 

 

Topology Optimisation Transfer

Topology optimisation (TO) er en simulation-baseret design tilgang der giver brugeren ultimativ designfrihed. Geometri-emner kan opbygges baseret på avancerede simuleringer , ofte baseret på non-intuitive designs.

AM-assisted investment casting of complex heat sink geometries
Dette projekt undersøger brugen af  additive manufacturing (AM) til investment casting of complex heat sink geometries. 
Advanced simulation-based design optimeringsmetoder anvendes til at generere nye high-performing heat sink geometri-emner til køling af elektronik applikationer ved at bruge  additive manufacturing til at producere komplekse geometri-emner.

 

Robust Identification of Modal Parameters of Nonlinear and Time Variant Systems

Olie og gas platforme er ulineære og varierer over tid, hvilket medfører at traditionelle metoder til at bestemme dynamiske parametre er udfordrede. I projektet udvikler vi derfor metoder der bedre kan håndtere de ulineære og tidsvariante signaler fra vibrationer i platformene. Disse metoder vil sidenhen blive brugt i analyser af platformenes levetid. 


Kompakt mixer med lav termisk masse 
Projektets formål er at udvikle en kompakt mixer, som kan indgå i udstødningssystemer. Målet er at opfylde kravene til fremtidige udledningsstandarder ved at minimere komponentens termiske masse og ved at optimere på de fluid dynamikke parametre i mixer kammeret.

NeGeV 
Projektets formål er at udvikle et nyt HVAC system ved at integrere et PCM baseret energilagringsmodul (klimamodul). Afsluttede projekter

 

 

Ansvarlig for siden: Institut for Mekanik og Elektronik

Sidst opdateret: 08.02.2021