Skip to main content

Patient@home viser ny teknologi

Det Tekniske Fakultet deltager i fremstød for den store velfærdsteknologiske satsning, som universitetet står i spidsen for.

Kommunikationsudstyr, der styres af øjenbevægelser, og et anlæg, der viser tegnefilm, når børn med luftvejsproblemer bruger deres iltmaske rigtigt.

Det er to af de fem bud på fremtidig velfærdsteknologi, som SDU vil vise frem på konferencen World of Health IT, der holdes i Bella Centret d. 8.-9. maj.

Universitetet deltager i konferencen sammen med en række partnere i Patient@home - den nye nationale satsning i velfærdsteknologi, som SDU står i spidsen for.

Fokus på patientforløb
Patient@home retter sin indsats mod sygehuse og ældrepleje. Derfor har det stor betydning for projektet at deltage i World of Health IT, der i år sætter fokus på det sammenhængende patientforløb -fra behandling og pleje i eget hjem, til indlæggelse på hospitalet og udskrivelse til eget hjem igen.

Åbent Hus i Odense d. 7. maj
Har man ikke mulighed for at besøge messen i København, kan man besøge Living Lab Denmark d. 7. maj fra kl. 15-18 i forskerparken. Her får en man et unikt indblik i fremtidens velfærdsteknologi. Se programmet.

Om konferencen
World of Health IT er et europæisk informations- og kommunikationsteknologisk forum under EU, som henvender sig til alle med interesse for informationsteknologi til sundhedssektoren; fra virksomheder i medicobranchen, it-branchen og den farmaceutiske industri, over sundhedspersonale og hospitalsledelser, til sundhedspolitiske beslutningstagere i ministerier, styrelser og regioner.

Konferencen forventes at tiltrække mere end 3.000 deltagere, mens udstillingen vil rumme godt 100 danske og internationale aktører, som viser deres løsninger frem.

For mere information
Louise Skovborg Just, AC-Fuldmægtig, Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet
Tlf. 6011 2741 og just@mmmi.sdu.dk  

Læs mere om patient@home  

Redaktionen afsluttet: 03.05.2012