Skip to main content

DSGH Årsmøde

06.09.2019

Hvad er årsmødet?

Hver sommer mødes medlemmerne i Dansk Selskab for Gastroenterologi og hepatologi til et årsmøde med repræsentanter fra landets mange sygehuse. Formålet er at møde, socialisere og videns-dele med andre læger såvel som fremtidige kollegaer. Derudover bliver den nyeste forskning fra hele landet og fælles guidelines præsenteret, med mulighed for diskussion og debat.

 

Center for Leverforskning bidrag med både spændende forskningsresultater og festlige indslag

Ved den store foredragskonkurrence fik læge og nylig Ph.d. Bjørn og Ph.d.-studerende Mads præsenteret deres to ambitiøse studier udført ved Center for Leverforskning. Derudover fik både medicinstuderende Stine, Lektor Maja og Ph.d.-studerende Ditlev hver deres minut til at kort og præcist at præsentere deres påstående forskning – alt imens at Maja (simultant) fik styret sessionen med retfærdig, men hård hånd. Dag nr. 2 fortalte Ph.d.-studerende Suganya og Post Doc. Mette om to spændende og vigtige patient-cases, fra virkeligheden på en mave-tarm og levermedicinsk afdeling.

 

Til aftenens prisuddeling vandt Mads en pris for dagens bedste foredrag; tillykke! I den mindre officielle kategori modtog Mette, årsmødets nyetablerede og fornemme pris Den gylde rektum.

 

Årsmødet er årets begivenhed som vi altid ser frem til, ikke mindst da medlemmerne – hvis vi selve skal sige det – er nogle søde, sjove og utroligt dygtige kollegaer på tværs af landet. Tak for i år!

Mads præsenterer sin forskning

Bjørn præsenterer sin nyeste forskning