Skip to main content
DA / EN

Svømmehal

Syddansk Universitets svømmehal udgør samlet et moderne og veludstyret anlæg. Svømmehallen fremstår lys og venlig, og med en vand- og lufttemperatur på henholdsvis 26 grader og 29 grader er svømmehallen særdeles brugerorienteret for stort set alle målgrupper.

Med sine mål på 50 m x 21 m - herunder justerbart lavtvandsbassin - er svømmehallen velegnet til gennemførelse af alle former for svømmeundervisning og svømmetræning. Endvidere er svømmehallen udstyret med meget moderne faciliteter af en sådan standard, at der kan afvikles internationale stævner inden for alle svømmesportens områder (svømning, vandpolo, udspring og synkro-svømning).

Endelig råder svømmehallen sammen med skolevæsenet og Institut for Idræt og Biomekanik over et meget alsidigt udvalg af hjælpemidler og rekvisitter, der skaber optimale muligheder og betingelser for udførelse af stort set alle former for vandaktiviteter.

   

 


Institut for Idræt og Biomekanik benytter svømmehallen til undervisning og ”studiesal” for idrætsstuderende. Når bassinet ikke er optaget heraf, tilbydes andre studerende på SDU adgang til svømmehallen. 
Se skema med ledige tider. 
Ret til ændringer forbeholdes.

Se kort

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sidst opdateret: 19.01.2022