Skip to main content

Opbygning af uddannelsen 

En traditionel kandidatuddannelse består i sin grundform af fire semestre, og den tager typisk to år. Tanken er, at hvert semester skal klares på et halvt år.

Vores kandidatuddannelse i journalistik er anderledes. Her må du gerne bruge både kortere og længere tid, helt op til seks år, så studiet kan passe med dit øvrige arbejds- og privatliv.

Hvis du er interesseret i at læse mere om opbygningen af uddannelsen, samt hvilke valgfag vi udbyder, så læs her.

 

Fleksible studieformer

Vi tilbyder en fleksibilitet, der gør, at du kan justere arbejdspresset op og ned, så det passer til din hverdag og dit øvrige arbejdsliv. En stor del af undervisning foregår asynkront online, så du kan tilgå den, når det passer dig.

Du skal dog være opmærksom på, at din mulighed for at få SU ikke udvides tilsvarende, så hvis du ønsker SU under uddannelsen, skal du gennemføre kandidaten på normeret normal tid.

 

Spændende journalistiske linjer

På cand.public. er det muligt at sammensætte din uddannelse, så du kan læse hvad du vil, når du vil.  Men for dig, der ikke nødvendigvis selv vil sammensætte dit studie og gerne vil følge en linje under din uddannelse, så har vi sammensat to linjer: