Skip to main content

Fra cand. mag. i International virksomhedskommunikation til PA for den administrerende direktør i Würth Danmark

Julie Noesgaard, personlig assistent for den administrerende direktør i Würth Danmark, fortæller om, hvordan hendes uddannelsesprofil med tysk og medier har af betydning for hendes arbejde i en ledelseskoncern. 

Min kombination af uddannelsen i International virksomhedskommunikation med fokus på tysk og kommunikation på bacheloren og en danskspecialisering på kandidaten har åbnet døre til en spændende karriere. Som personlig assistent for den adm. direktør i Würth Danmark, en del af den globale koncern, Würth Group, er jeg langt mere end blot en koordinator af møder og kalenderplanlægger. 

Jeg spiller en central rolle i strategiske beslutninger og driver flere internationale projekter om alt fra forandringskommunikation til kulturel kommunikation på tværs af lande og kulturer, hvilket kræver sprogfærdigheder på både engelsk og tysk og en stærk kulturforståelse.

Julie Noesgaard, Dimittend, cand. mag. International virksomhedskommunikation - tysk og medier

Min tyske faglighed giver mig en fordel i en tyskejet virksomhed som vores. Mens de fleste danskere har gode engelskkundskaber svarende til mine egne fra gymnasiet, er det min tyskkompetence, der virkelig skiller sig ud. At kunne forstå, tale og skrive på tysk har gjort mig til en værdifuld ressource i vores kommunikation med koncernledelsen.

Måske International virksomhedskommunikation med tysk og kommunikation er noget for dig? Læs om uddannelsen her. 

 

Sidst opdateret: 08.04.2024