Skip to main content

Fra cand. negot til karriere i Udenrigsministeriet

Börn Snorri Gudmundsson Bøg, Special advisor - Invest in Denmark - Advanced Sustainable Manufacturing & Logistics fortæller om sit studies betydning for sin karriere.

Med tilegnelsen af både kulturelle og sproglige kompetencer i kombination med forretningsforståelse, tilbyder cand.negot i tysk en holistisk funderet uddannelse, der giver én redskaberne til at arbejde i helheder og på tværs af sprog (dansk-tysk-engelsk), geografiske kulturer, så vel som erhvervskulturer.

Jeg har aldrig fortrudt mit valg at studere cand.negot i tysk.

Björn Snorri Gudmundsson Bøg, Dimittend, cand. negot

Siden jeg dimitterede i 2012 har mine tyskkompetencer, i form af sprogfærdigheder og kulturel forståelse, ikke kun være anvendeligt i det daglige arbejdsliv, men også været nøglen til at kunne søge nye erhvervsudfordringer i en international kontekst. Jeg har således både arbejdet med projektledelse i et dansk-tysk EU projekt, bidraget til udvikling af dansk-tysk samarbejde i den dansk-tyske grænseregion i Region Syddanmark og Slesvig, samt arbejdet med at tiltrække tyske, østrigske og schweiziske investeringer og virksomheder til Danmark for Udenrigsministeriet.

Måske negot i tysk også kunne være noget for dig?
#givdetentanke

 

Sidst opdateret: 22.03.2024