Skip to main content
DA / EN

Vil du gå i en ingeniørstuderendes sko for en dag?

 

Grundet eksamensperiode og sommerferie, så kan vi desværre ikke tilbyde studerende for en dag besøg  på Det Tekniske Fakultet i Odense de næste par måneder. Fra slut august / start september, der vil det igen være muligt at komme på fysiske studerende for en dag besøg. 

Eller du beholder faktisk dine egne sko på og går ved siden af en ingeniørstuderende, der vil give dig en 1:1 oplevelse af, hvordan en dag ser ud som ingeniørstuderende. 

Du følges med en studerende til undervisning, projektarbejde og andre faglige aktiviteter. Du får mulighed for at se undervisningslokaler, laboratorier, kantiner, projektrum – alle de faciliteter, der danner rammerne for livet som ingeniørstuderende. Og undervejs kan du selvfølgelig stille alle de spørgsmål, du vil.  

Besøget kan tilpasses efter dine ønsker og interesser i samarbejde med den eller de ingeniørstuderende, du besøger. Du kan vælge at besøge 1-2 af vores uddannelser pr. besøg, og hvis én dag ikke er nok, er du velkommen til at komme tilbage igen. Tilmeld dig her!

Hvornår?

Du aftaler selv en dato med den/de studerende, du følges med. Vi forsøger at kontakte dig inden for syv dage efter, at du har indsendt din tilmelding. I nogle tilfælde kan tiden dog glide. Du er altid velkommen til at ringe.

Undervisning og projektarbejde foregår i perioderne start februar-start maj og start september-start december. Vi forsøger derfor at undgå at koordinere besøg i mellemperioderne, hvor undervisningen er afsluttet og eksamensperioderne fylder. Men du er altid velkommen til at kontakte os.

Vi vil glæde os til at tage imod dig.

 

Tilmeld dig nu!

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 6550 7444 eller brobygning@tek.sdu.dk.

Læs til ingeniør

 • Studievejledning

  Få hjælp til dit studievalg

  Kontakt Dorte, studievejleder på Det Tekniske Fakultet, hvis du vil vide mere om ingeniøruddannelserne.

 • Odense

  Læs til ingeniør i Odense

  På campus i Odense bliver du en ud af 3000 ingeniørstuderende, der brænder for at gøre verden bedre og grønnere. Med 60 laboratorier, en I4-kælder og meget mere er vores faciliteter state-of-the-art. Se selv.

 • Sønderborg

  Læs til ingeniør i Sønderborg

  Mere end hver anden studerende på Alsion i Sønderborg har en international baggrund. Her foregår al undervisning på engelsk med tæt kontakt til professoren. Havudsigten taler for sig selv. Se selv.

Sidst opdateret: 17.05.2024