Skip to main content

Få et indblik i en typisk studiedag på en af SDUs 27 ingeniøruddannelser. Hvis du er gymnasieelev eller holder sabbat, så kan du melde dig som studerende for en dag på lige netop den uddannelse, du finder interessant.

Hør mere om hvordan det er at læse til ingeniør i Odense eller Sønderborg

Vores studerende tager dig med rundt på campus og viser dig de vildeste faciliteter, du som studerende kommer til at benytte. Du kommer til at følge undervisningen, projektarbejde og andre faglige aktiviteter. Undervejs kan du få dig en snak om uddannelsen og studielivet og selvfølgelig stille alle de spørgsmål, du vil.

Du følges med en studerende til undervisning, projektarbejde og andre faglige aktiviteter. Den studerende viser dig rundt på sin daglige 'arbejdsplads': Du ser undervisningslokaler, kantine og projektrum. Og undervejs kan du selvfølgelig stille alle de spørgsmål, du vil.  

Hvornår?

Du aftaler selv en dato med den studerende, du følges med. Undervisning og projektarbejde foregår i perioderne start februar-start maj og start september-start december.

Tilmeld dig nu!

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 6550 7444 eller brobygning@tek.sdu.dk.

Læs til ingeniør

 • Studievejledning

  Få hjælp til dit studievalg

  Kontakt Dorte, studievejleder på Det Tekniske Fakultet, hvis du vil vide mere om ingeniøruddannelserne.

 • Odense

  Læs til ingeniør i Odense

  Kom med en tur med rundt i den flotte bygning, du som ingeniørstuderende i Odense kommer til at tilbringe din studietid i. Der er nye moderne projektrum, laboratorier og undervisningslokaler.

 • Sønderborg

  Læs til ingeniør i Sønderborg

  I filmen kan du se, hvad der venter dig som ingeniørstuderende på SDU's internationale campus i Sønderborg, der ligger lige ud til vandet ved Alssund. Ta' et kig - kan man få en bedre ramme for sit studieliv?

Sidst opdateret: 07.07.2021