Skip to main content

Onlinebesøg under Corona

På grund af COVID-19 situationen kan vi desværre for tiden ikke modtage fysiske besøg på campus.

I stedet kan du mødes med vores uddannelsesambassadører online, så du kan få svar på dine spørgsmål om vores uddannelser og høre om hverdagen som studerende på SDU.

Hvis du – i stedet for et onlinemøde nu – ønsker at vi kontakter dig, når det igen er muligt at afholde fysiske besøg på campus, kan du skrive det i kommentarfeltet i tilmeldingsformularen.


 • Studerende for en dag

  Prøv en ingeniøruddannelse

  Som studerende for en dag følger du en studerende gennem en helt almindelig dag på studiet. Du er med den studerende til undervisning og andre faglige aktiviteter, så du får et klart billede af, hvordan hverdagen som studerende

 • Sønderborg

  Få hjælp til dit studievalg

  Kontakt Emil, der læser til Civilingeniør i Engineering, innovation and Business i Sønderborg, hvis du vil vide mere om ingeniøruddannelserne.

 • Odense

  Læs til ingeniør i Odense

  Kom med en tur med rundt i den flotte bygning, du som ingeniørstuderende i Odense kommer til at tilbringe din studietid i. Der er nye moderne projektrum, laboratorier og undervisningslokaler.

 • Sønderborg

  Læs til ingeniør i Sønderborg

  I filmen kan du se, hvad der venter dig som ingeniørstuderende på SDU's internationale campus i Sønderborg, der ligger lige ud til vandet ved Alssund. Ta' et kig - kan man få en bedre ramme for sit studieliv?