Skip to main content

Ledelse og strategi

 • 20.09.2021

  Sådan bliver feedback mest effektiv

  Feedback er en vigtig del af arbejdslivet. Den værdsættes af medarbejdere, som bruger feedback til at blive bedre, mens ledere bruger den til at udvikle deres teams til at blive mere effektive og produktive. Men hvilke aspekter er afgørende for, at feedback har en effekt?

 • 02.02.2021

  Inspirerende ledelse: Vær dig selv, men med flere færdigheder

  Ledelse anno 2021 er en proces, man gennemfører sammen med og via andre mennesker. Det er derfor helt centralt, at man som leder forstår sig på menneskelige relationer og ved, hvordan man skaber følgeskab ved at motivere og inspirere medarbejderne. Få adjunkt Peter Sørensens fire råd til at blive en mere inspirerende leder.

 • 15.01.2020

  Del din viden

  En MBA skal ikke kun være et karriereløft for den enkelte medarbejder. Den skal skabe værdi for virksomheden gennem hele uddannelsen. Det mener studieleder på Syddansk Universitet, Stephen Mark Rosenbaum, som opfordrer til øget vidensdeling under uddannelsen.

 • 15.01.2020

  God ledelse er en selvstændig disciplin

  Det er ikke længere nok at være en dygtig medarbejder, hvis man vil være en dygtig leder. Det kræver stor selvindsigt – både som leder og menneske.