Skip to main content
DA / EN

Sådan søger du ind

Ansøgning
Du kan blive optaget på de ingeniørfaglige kurser gennem den såkaldte tompladsordning.

Ansøgningsfristen for de ingeniørfaglige kurser er lidt længere end vore andre tompladsfag - du kan nemlig søge lige indtil studiestart; henholdsvist 30. januar og 30 august.

Efter du har søgt, vil du hurtigst muligt modtage et optagelsesbrev og et girokort. Husk at betalingen er din adgangsbillet til undervisning og eksamen.

Ansøgningsskema

Optagelseskrav
Du skal vedlægge relevante bilag til ansøgningen - på tompladsordningen søger du ind med din gymnasiale baggrund. Kontakt studievejleder på studievejledning@tek.sdu.dk for at høre om de konkrete adgangskrav på det eller de ingeniørfaglige kurser, du gerne vil tage.

Pris
Prisen udregnes efter antal ECTS-points: Hvert ECTS-point koster 700 kr. Find det enkelte kursus' ECTS-vægtning under beskrivelsen af det enkelte kursus i oversigten.
 
Kontakt os
Hvis du vil høre mere om kursernes indhold, så kontakt os på studievejledning@tek.sdu.dk

Har du brug for mere viden om, hvordan du søger ind og hvilke procedurer, der gælder i forbindelse med optagelse på kurserne, så kan du kontakte Syddansk Universitets Efteruddannelse på tlf. 6550 1054 eller send en e-mail efteruddannelse@sdu.dk

Sidst opdateret: 05.08.2019