Skip to main content

Fremmedsprog, kommunikation og medier

Bacheloruddannelsen International virksomhedskommunikation - engelsk og kommunikation eller engelsk medier er indholdet delt i områderne fremmedsprog, kommunikation og medier. Det giver dig brede erhvervskompetencer til at arbejde i virksomheder og organisationer, der handler og samarbejder med engelsksprogede virksomheder eller engelsksprogede virksomheder med aktiviteter i Danmark.

To linjer. Vælg kommunikation eller medier.

På uddannelsen kombinerer du engelsk med en linje i enten kommunikation eller medier.

kommunikationslinjen lærer du at arbejde med dansksproget virksomhedskommunikation – både skriftlig, mundtlig og visuel kommunikation – og får værktøjer til at løse eksterne og interne kommunikationsopgaver i alle typer af virksomheder.

Vælger du medielinjen får du viden om mediernes historie og udvikling og mediernes rolle i kommunikationsmæssig sammenhæng, og du lærer at hjælpe virksomhederne med deres kommunikation på en række forskellige både traditionelle og nye medieplatforme.

En praksisorienteret uddannelse

På uddannelsen vægtes praksis lige så højt som teori, så du både analyserer og producerer medie- og kommunikationsprodukter. I forlængelse af det, vil du også skulle løse kommunikationsopgaver i samarbejde med virksomheder uden for universitet. Derudover bliver du en del af et studiemiljø, hvor der er god kontakt med tidligere studerende, undervisere og virksomheder gennem mange forskellige arrangementer.

Med bacheloruddannelsen International virksomhedskommunikation - Engelsk og kommunikation eller medier har du mulighed for at læse videre på kandidatuddannelsen i International Virksomhedskommunikation eller en række andre kandidatuddannelser.

3 gode grunde...

  • Du får rig mulighed for at samarbejde med virksomheder i løbet af uddannelsen.
  • Du får brede karrieremuligheder, da dine stærke engelsk-kompetencer og kommunikationsevner er efterspurgt i mange internationale virksomheder og organisationer.
  • Der er mulighed for et studieophold i udlandet i løbet af uddannelsen.