Skip to main content
Intro MCI Insights #2

Billeddiagnosticering – drag nytte af Mads Clausen Instituttets højteknologiske specialudstyr

SDU ligger ikke blot inde med specialviden på en række områder, men også med state-of-the-art udstyr. I dette nyhedsbrev kan du læse om, hvordan virksomheder kan drage nytte af dette.

- Teknologioverførelse er blevet en nøglefaktor inden for ikke blot international og national, men også regional udvikling. På Mads Clausen Instituttet og SDU er det essentielt for os, at ny viden og nye teknologier kommer samfundet til gavn og i sidste ende er med til at løse globale udfordringer.

Således lyder det fra Mads Clausen Instituttets direktør, Professor Horst-Günter Rubahn. Og netop dette udsagn er omdrejningspunktet for denne anden udgave af nyhedsbrevet MCI Insights.

I denne udgave kan du læse om Mads Clausen Instituttets spritnye SkyScanner, som er en helt og aldeles unik røntgenmaskine, som der i skrivende stund kun findes ganske, ganske få af på verdensplan. Du kan læse om SDU Imaging og de muligheder, som billeddiagnosticering åbner op for, samt et eksempel på dette.

Sidst, men ikke mindst, kan du få et overblik over, hvilke muligheder du har for at samarbejde med Mads Clausen Instituttet og SDU.

God læselyst!

Ansvarlig for siden: Mads Clausen Instituttet

Redaktionen afsluttet: 22.12.2018