Menu

SDU Dronecenter

SDU Dronecenter samler eksperter inden for robotteknologi, computer vision, fysik, software, maskinteknik og cyber-fysiske systemer (selvorganiserende netværk) og fokuserer på forskning, uddannelse, innovation og samarbejde inden for droneteknologi-området.

Centeret leverer tværfaglige ingeniørløsninger på praktiske problemer - herunder inspektioner af infrastruktur, præcisionsteknologi til landbruget, e-handelslevering, eftersøgning og redning, humanitær nødhjælp og bistand i katastrofesituationer.

Uddannelse i droneteknologi

SDU Dronecenter tilbyder uddannelsen civilingeniør i Robotteknologi med en specialisering i droneteknologi. Uddannelsens faglige indhold er udviklet i samarbejde med industrien for at imødekomme den stigende efterspørgsel på dygtige ingeniører inden for droneteknologi.

Samarbejde med HCA Airport

Centret ligger tæt på UAS Testcenter Danmark i Hans Christian Andersen Airport. Her driver SDU Dronecenter et drone-laboratorium, der arbejder med forskning, uddannelse, prøveflyvninger og samfundsmæssige aktiviteter.

Vision

SDU Dronecenter er i 2020 anerkendt som et førende center indenfor UAS uddannelse, forskning og innovation til gavn for samfundet.

SDU UAS Center tilbyder

  • Eliteforskning inden for droneteknologi. 
  • Tværfaglig tilgang til droneteknologiske løsninger, der gavner samfundet. 
  • Projektbaseret droneteknologi-uddannelse.

Leder af SDU Dronecenter

Brad Beach
Telefon: 6550 9523
Mobil: 2037 0124
Email: brbe@mmmi.sdu.dk

Om Brad Beach

SDU UAS Test Center

Testcenter for droner i HCA Airport

Om Testcenteret

Nyt fra SDU Dronecenter

Følg vores nyheder, aktiviteter og i medierne

Læs mere

Byg en drone

Byg din egen SDU drone kendt fra Folkemødet på Bornholm

Droneguide

Error while rendering view [CookieWarning].