Juridisk Institut

Juridisk Institut præsenterer: Holder den i byretten?

Juridisk Institut kan snart præsentere en ny blog, hvor instituttets forskere giver forskningsbaseret kvalificerede bud på juridiske løsninger ud fra deres erfaringer som forskere.

Open access-filer fra Juridisk Institut

Her kan du downloade Juridisk Instituts bøger, der er tilgængelige som open access.

Moot Court 2020-2021

Har du lyst til at arbejde med jura på en anden måde? Arbejde sammen med andre engagerede studerende med fælles mål? Blive bedre til at kommunikere juridisk stof? Udfordre dig selv fagligt og personligt? Generelt blive bedre til jura? Så er deltagelse i Moot Court måske noget for dig.

Om instituttet

Juridisk Institut udbyder den traditionelle jurauddannelse samt kombinationsuddannelsen HA(jur.)/cand.merc.(jur.). Den traditionelle jurauddannelse udbydes som både fuldtids- og deltidsuddannelse. 

Instituttet er derudover ansvarlig for undervisningen i de juridiske fag, der i øvrigt udbydes på SDU, bl.a. på cand.merc.aud.- og HD-uddannelserne.

Med henblik på at udbyde forskningsbaserede uddannelser har instituttet en bred forskningsprofil. Forskningen på Juridisk Institut dækker alle de juridiske hovedområder. Ud over den bredt forankrede forskning inden for de juridiske hovedområder arbejder instituttet med nogle fokusområder, der har en stærk forskningsmæssig profil.

Samarbejde og dialog med det omgivende samfund er vigtigt for instituttet, som er åbent for enhver form for vidensudveksling og samarbejde. 

Her kan du læse Juridisk Instituts strategi for 2020-2024.

 

Sociale medier

Følg Juridisk Institut på Facebook, LinkedIn og Instagram, og bliv opdateret på de seneste nyheder om vores uddannelse, forskning, konferencer og meget mere