Nyheder fra SDU Business School

• 22.11.2021

Virksomheder højner bæredygtigheden med hjælp fra SDU-studerende

Bæredygtighed, studerende og virksomheder møder hinanden ved SDU’s innovationsworkshop SDG-CAMP. Et samarbejde der inspirerer og udvikler virksomhederne i en mere klimavenlig retning.

• 01.11.2021

Årets Underviser 2021: ”Det gør en forskel, at de studerende arbejder aktivt med det, de skal lære”

Marian van Bakel sætter en ære i at skabe og udvikle et godt læringsmiljø, og hun møder sine studerende med stor entusiasme og opmærksomhed. Derfor modtager hun i år prisen som Årets Underviser på SDU.

• 04.10.2021

Ideudvikling i bæredygtighedens tjeneste

For anden gang afholder SDU Sustainable Development Camp. I løbet af 24 timer skal studerende samarbejde om at finde bæredygtige løsninger på konkrete udfordringer, som de medvirkende virksomheder står overfor.

• 29.09.2021

SDU-studerende: ”Erhvervssamarbejder er en måde at vise virksomhederne, hvad vi kan”

På de erhvervsøkonomiske uddannelser arbejder studerende tæt sammen med lokale virksomheder. Mød Alex Martin Jensen, der gav Rørvig Centret et nyt perspektiv på virksomhedens markedsføring.

• 22.09.2021

SDU Business School vil bygge stærkere bro til erhvervslivet

Studerende og virksomheder skal bringes tættere sammen under studierne, og den opgave er den nyåbnede Business School på SDU klar til at løfte.

• 16.09.2021

Virksomhedsforløb under studiet er win-win

Praktisk erfaring giver nyt perspektiv på teorien fra universitetet, mener Nicolina Karlskov Sørensen. Hun læser Erhvervsøkonomi, HA ved SDU Business School og er i gang med et projektorienteret forløb i virksomheden TotalEnergies. Et samarbejde som er lærerigt for begge parter.

• 08.09.2021

På SDU kan drømme blive til egen virksomhed

22-årige Johan Heidtmann læser HA - Entreprenørskab og innovation på SDU Business School, hvor han kombinerer studiet med opstart af sin egen virksomhed. Hvad der begyndte som en god idé er blevet til virksomheden Jagt og Udeliv, der har omsat for mere end 100.000 kroner.

• 07.09.2021

50 år med HA på SDU: Mød en af de første studerende

I 1971 slog universitetet dørene op for de første studerende på HA-uddannelsen i Odense. Dengang var det ikke en helt traditionel erhvervsøkonomisk uddannelse, der mødte de studerende, og det var også tæt på, at der endte med at stå en anden titel på eksamensbeviset, lyder det fra en af de allerførste dimittender Helge Munk.

• 23.08.2021

Åbning af SDU Business School

Fredag den 17. september 2021 kl. 13.00 markeres åbningen af SDU Business School. Til arrangementet sætter repræsentanter fra erhvervslivet og universitetet sammen fokus på, hvordan den nye Business School kan styrke samarbejdet mellem parterne om at sikre relevante og aktuelle uddannelser.

• 27.05.2021

Leder fundet til SDU Business School

Det bliver professor MSO Kristin B. Munksgaard, der skal være leder for universitetets nye Business School.

• 26.02.2021

SDU etablerer en Business School

En ny Business School skal bygge bro mellem universitetets erhvervsøkonomiske uddannelser og erhvervslivet og samfundet generelt. Den slår dørene op til september.