Mød SDU-forsker til TEDxOdense

Postdoc Ulrik William Nash er blandt foredragsholderne, når den internationalt kendte event TED Talks kommer til Odense den 1. april 2017. Her holder han foredraget med titlen ”Skew is a cure for our collective error”.

Idéer, der er værd at sprede. Det er sloganet for den internationale konference TED, hvor førende eksperter holder inspirerende oplæg om alt fra forskning til design og underholdning.

Til TEDxOdense, der er en lokal udgave af TED Talks, vil en række oplægsholdere dele deres idéer og viden på højst 18 minutter under temaet ”First Things First”.

Ulrik William Nash, postdoc ved SDU’s Institut for Marketing & Management, vil give et oplæg om, hvorfor præcisionen i en stor gruppe menneskers vurdering er bedre end en enkelt eksperts.

Det handler om teorien om ”Wisdom of the crowds”, som SDU-forskeren blandt andet har rådgivet Nordisk Film om i forbindelse med produktionen af DR’s underholdningsprogram Alle mod 1.

Info om arrangementet
TEDxOdense foregår lørdag den 1. april kl. 13-18.30 på Odense Teater. Det fulde program og info om arrangementet kan findes på TEDxOdenses hjemmeside.

Skew is a Cue: The Mathematical Psychology of our Collective Error

What is the probability of Chelsea F.C winning the English Premier League this season? Do you know? Perhaps not. But what if you asked thousands of people just like you for help, could you together answer this question? Ulrik William Nash is an ingenious behavioral economist who uses data from large crowds of people to find answers to difficult problems. Uniquely he can tell when crowds are about to make mistakes by looking at the distribution of guesswork in a group. Ulrik will explain the mathematical psychology that explains why our collective judgment is often remarkably intelligent, although we are nearly always wrong as individuals, and how our democratic judgment may deviate from the truth.

Se programmet for TEDxOdense

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies

Acceptér cookies