Skip to main content
DA / EN

Byt din viden og få selv hjælp

SDU-forsker står bag en ny platform, hvor eksperter og praktikere kan bytte viden med hinanden.

- Det er meget oppe i tiden, at vi deler boliger, tøj og biler, og det fik mig til at tænke, hvorfor deler vi ikke det mest værdifulde, vi har - vores viden? Rigtig mange bytter allerede, men der har manglet en systematik og platform for at gøre det.

Sådan lyder det fra Heidi Jønch-Clausen, adjunkt ved Center for Journalistik. Hun har derfor skabt en ny videndelingstjeneste Brain-Share, hvor praktikere og eksperter kan bytte viden indbyrdes.

Videndeling foregår ofte inden for afgrænsede faggrupper, men på Brain-Share er der hjælp at hente på tværs af fagområder som statistik, pædagogik, visuel kommunikation, projektledelse og meget mere. Der er ingen penge involveret - valutaen er den tid og viden, brugerne stiller til rådighed.

Læs hele artiklen om Brain-Share.

Brain-Share

På Brain-Share kan alle professionelle stille deres tid og hjerner til rådighed. Privatpersoner såvel som firmaer og organisationer. Universitetsansatte såvel som selvstændige. Praktikere såvel som teoretikere. I første omgang tager Brain-Share udgangspunkt i samfundsvidenskab, økonomi, kommunikation, organisation, ledelse og it, men alle kompetencer bydes velkommen.

Se Brain-Shares hjemmeside

Redaktionen afsluttet: 08.05.2016