Skip to main content
DA / EN
Fællesskab

Ann-Mary Andersen er Årets Kollega 2020

– Her er da ingen bier! Hvad laver alle de mennesker herude?

Af Nina Bjørnskov, , 19-06-2020

Ann-Mary Andersen, assistent ved Biologisk Institut på Syddansk Universitet, SDU, var forvirret, da hun en tirsdag formiddag blev sendt ud i varegården for at jage sværmende bier væk fra porten.

Ann-Mary og en håndfuld af kollegerne fra Biologisk Institut var i gang med at slynge honning i kælderen ud for SDU’s nye varegård, og kollegerne påstod hårdnakket, at der var sværmende bier ved porten, som Ann-Mary var nødt til at jage væk.

Medarbejdere fra Biologisk Institut i SDU's varegård

Men det var en helt anden sværm, der mødte den overraskede assistent, da hun trådte ud i formiddagssolen. Varegården var nemlig fuld af kolleger fra Biologisk Institut, og institutleder Gary Banta stod klar med blomster og diplom til ’Årets Kollega 2020’.

– Ann-Mary er en del af Service-gruppen på Biologisk Institut, og denne gruppe lever fuldt ud op til navnet – et højere serviceniveau end det, gruppen og især Ann-Mary leverer, skal man lede meget længe efter, læste Gary Banta højt fra indstillingen, mens Ann-Mary forundret kiggede rundt på sine smilende kolleger, der alle holdt behørig corona-afstand.

Ifølge indstillingen får Ann-Mary Andersen prisen som Årets Kollega 2020 på Det Naturvidenskabelige Fakultet, fordi hendes indsats og arbejdstilgang betyder, at andre ansatte kan fokusere på at løse deres specifikke opgaver og med bedre kvalitet, fordi der er en solid base, som Ann-Mary solidt holder ved lige.

Stort tillykke med prisen!

Redaktionen afsluttet: 19.06.2020