Skip to main content
DA / EN

Studieliv

Copyright: Nils Lund Pedersen for SDU

Vi går op i at kunne tilbyde et højt fagligt niveau og et levende studiemiljø med mulighed for masser af sociale og faglige oplevelser i Danmarks mest centrale studieby.

Mød SDU Odense

Er du interesseret i at læse på SDU i Odense, har du mange muligheder for at møde os eller læse om studiestart, og du kan på MitSDU, vores hjemmeside til indskrevne studerende, snuse til livet som studerende ved SDU Odense. Er du allerede indskrevet på et studie og ønsker at flytte til Odense, har vi samlet en række ressourcer, som kan hjælpe dig med at finde en bolig.

En nem vej til hjælp og vejledning

På SDU Odense mener vi, at det skal være nemt for dig at få den hjælp og vejledning, du har brug for. På Gydehutten finder du Studenterservice, hvor du kan få personlig hjælp og vejledning.

Et rigt foreningsliv og mange faciliteter

Med omkring 22.500 studerende under samme tag, er der på SDU Odense en naturlig grobund for et rigt foreningsliv. Og skimmer du opslagstavlerne langs Gydehutten, vil du opdage, at der er mange interesse-fællesskaber, som du kan blive en del af.

SDU Odense byder også på en lang række faciliteter, som dækker alt fra et fitnesscenter og fredagsbar til et rum for personlig fordybelse.

Odense som studieby

Som studieby er Odense perfekt i forhold til både størrelse og lokation. Centralt beliggende for hele landet og stor nok til, at der hele tiden sker spændende ting både kulturelt og socialt, men samtidig lille nok til, at det hele stadig føles nært og lokalt. Besøg Studiebyen Odense på Facebook for at læse mere om, hvad Odense kan tilbyde netop dig som studerende, eller smut ind forbi OplevOdense for at få et overblik over alle de spændende ting Odense kan byde på. Har du behov for et sted i centrum til at studere eller mødes med venner, er Studenterhus Odense det oplagte valg.

 

Sidst opdateret: 24.08.2022