Skip to main content

Livet som studerende

Midt i Kolding - tæt ved havnen

SDU i Kolding ligger tæt ved havnen sammen med en række andre uddannelsesinstitutioner som fx Designskolen Kolding.

Omkring 2.600 studerende og 170 medarbejdere har deres gang i den markante, trekantede bygning. Indretningen i bygningen sikrer et inspirerende og motiverende studie- og læringsmiljø, og de omkringliggende grønne områder indbyder til socialt samvær.

Kolding tilbyder et spændende innovationsmiljø i nær forbindelse med campusområdet. Har du en iværksætter i maven, eller arbejder du med noget du gerne vil have lavet en prototype af, så besøg Pakhuset ved havnen. Huset fungerer som arbejdsfællesskab for uddannelsesinstitutioner, iværksættere og en række små- og mellemstore virksomheder.  Her er der hjælp at hente, både til det kreative og forretningsudviklingen.

Det nye campus ligger centralt i Kolding med let adgang fra motorvejen, tog- og rutebilstationen.

Åbne døre og let adgang til hjælp

Forskernes og undervisernes døre er altid åbne her på campus.

Det betyder, at du som studerende har let adgang til at få svar på de faglige spørgsmål, der måtte opstå undervejs i dit studieforløb, enten gennem personlig henvendelse, på telefonen eller via e-mail.

"Hvor kan jeg få hjælp under studiet"viser, hvilke services og kontorer du kan henvende dig til for hjælp til en specifik problemstilling.

Bliv del af et fællesskab

Studerendes Råd i Kolding - SRK - står for det sociale liv på universitetet blandt andet  gennem RUS-ture og fester.Rådet har et tæt samarbejde med Café Ubåden, som er de studerendes studentercafé i Kolding.

Som studerende på SDU har du også mulighed for at være en del af en række forskellige sportsaktiviteter gennem SDU Sport. I SDU Sport får du mulighed for socialt samvær og netværk på tværs af studier, samtidig med at du er fysisk aktiv

Studiebyen Kolding

Se hvad studiebyen Kolding har at byde på.

Se mere

Din Studieguide

SDU går nye veje. Gå med og få adgang til alt det, du behøver at vide, når du skal søge ind på SDU.

Læs mere

Sidst opdateret: 20.01.2022