Skip to main content
DA / EN

Om dette websted

Velkommen til Syddansk Universitets website

Sdu.dk er Syddansk Universitets centrale kommunikationsplatform. Websitet giver direkte adgang til uddannelser, forskning, samarbejde, biblioteket, nyheder og generelle informationer om universitet, aktiviteter og projekter. Websitets indhold er opdelt således, at det ud fra emne- og målgruppeindgange er nemmere at finde de oplysninger, du leder efter.

En indgang

Formålet med sdu.dk er at tilbyde en web-indgang til universitetet. Det vil sige, at du fra sdu.dk kan finde frem til det, du søger, uanset hvem eller hvad du søger. Det er vores mål at skabe den bedst mulige betjening af websitets brugere.

Derfor vil vi til stadighed stræbe efter at siden karakteriseres ved:

  • Let at navigere i
  • Let at finde - gode søgefaciliteter
  • Aktualitet
  • Relevante oplysninger
  • Sprogligt let tilgængeligt – på dansk og engelsk
  • Grafisk indbydende
  • God service - bestillings- og download-faciliteter

Opløsning og browser

Dette website er baseret på CMS systemet Sitecore, som er universitetets fælles websystem. Systemet understøtter som udgangspunkt alle kendte internetbrowsere, men enkelte brugere vil opleve, at visse funktioner og grafik ikke fremstår korrekt eller ser anderledes ud. Denne hjemmeside er optimeret til Microsofts Internet Explorer version 11+ til PC og Mozilla til Mac. Designet er responsivt design.

Hvis du oplever problemer med websitet kan det i de fleste tilfælde hjælpe at installere den seneste version af din internetbrowser. Nogle af dem kan opdateres gratis fra producentens website.

Nogle dokumenter og oplysninger på dette website vises i Adobes PDF format. De kan læses af Adobe Acrobat Reader, der kan downloades gratis.

Jeg kan ikke finde det, jeg leder efter - hvad skal jeg gøre?

Leder du efter en bestemt oplysning/information, kan du med gavn benytte søgefunktionen, som findes oppe til højre i skærmbilledet.

Du kan på siderne under ”Om dette website” finde oplysninger, som kan være en hjælp, når du benytter sitet samtidigt med, at siderne også besvarer eventuelle tvivlsspørgsmål.

Har du forslag til, hvordan vi gør vores website bedre og mere interessant for dig eller spørgsmål, som du ikke kan finde svar på, kan du med fordel kontakte os.

Giv os din feedback

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål, kommentarer eller forslag til SDU's website.

Gå til kontaktformular

SDU Kommunikation Syddansk Universitet

  • Campusvej 55
  • Odense M - DK-5230

Sidst opdateret: 30.06.2024