Skip to main content
DA / EN

 


Det Tekniske Fakultet udbyder kurser om komme i job efter studierne  

Når studierne er gennemført og det sidste projekt er bestået venter ingeniørjobbet.

Nogen gange kan man som studerende være i tvivl om hvordan lander det første job og hvad uddannelsen kan bruges til.

Derfor tilbyder Det Tekniske Fakultet to kurser til ingeniørstuderende som giver færdigheder til at navigere i det nuværende og fremtidige arbejdsmarked samt de nødvendige evner til at få succes i det første job og forblive konkurrencedygtige på et skiftende arbejdsmarked.
På kurset vil de studerende arbejde med deres karriereevner. Dette inkluderer evnen til at formidle faglige og personlige kompetencer, netværksevner og samarbejdsevner, evnen til at arbejde strategisk og at træffe karrierevalg.

En væsentlig ingrediens i kurset er mentorordningen, hvor små grupper af studerende tilknyttes en mentor i erhvervslivet. I løbet af kurset vil de studerende interagere med mentoren og få en forståelse for, hvordan uddannelse matcher arbejdsmarkedets forventninger til ingeniører.

I løbet af kurset vil de studerende interagere med mentoren og få en forståelse for, hvordan uddannelse matcher arbejdsmarkedets forventninger til ingeniører.

Se nyttige links for mere information om de to kurser: 

Karriereudvikling for ingeniørstuderende (udvalgte ingeniøruddannelser prioriteres - fagnummer: T700050101)

Strategies for Entering the Danish Labour Market for international students. (Course ID: T700049101)

Ydermere kan internationale studerende deltage i SDU's  ekstra curriculære talentprogram Career in Denmark - se nyttige links

 


Nyttige links

Kontakt