Skip to main content
DA / EN

Samarbejd med MCI og dit lokale væksthus - Modtag op til 900.000 kr. i medfinansiering!

Er du klar over, at der er virksomhedstilbud, hvor du kan få tilknyttet forskere, som er parate til at hjælpe dig og din virksomhed med at udvikle et nyt produkt eller en ny løsning? Kig for eksempel på Digital Omstilling – Innovationssamarbejder, hvor forskere fra Mads Clausen Instituttet, SDU Sønderborg, finder stor værdi i det tætte virksomhedssamarbejde:

Af Sune Holst, , 29-09-2018

-        Vores opgave er at følge med i de nyeste teknologier i Danmark og i udlandet. Den viden bidrager vi med. Dermed kan vi medvirke til, at virksomhederne udvikler løsninger, som gør dem mere konkurrencedygtige og åbner for helt nye forretningsområder, siger Arne Bilberg, lektor og ph.d., Mads Clausen Instituttet, SDU Sønderborg.

Står I foran at udvikle en ny løsning inden for digitalisering og Industri 4.0, kan du i et set-up med forskere og andre SMV’ere hente op til 900.000 kr. i medfinansiering. Næste ansøgningsfrist er d.18.12. 2018.

De fem regionale væksthuse står programmet Digital Omstilling - Innovationssamarbejder, som bringer virksomheder og videninstitutioner tættere sammen om at udvikle nye produkter, services og løsninger.

Du kan læse mere her

 

Tilbage til MCI Insights

Redaktionen afsluttet: 29.09.2018