Skip to main content
DA / EN

Mads Clausen Instituttet lancerer nyhedsbrev – skal fremme industrisamarbejde

Vi vil så gerne samarbejde med jer. Sådan lyder det fra Mads Clausen Instituttet på SDU i Sønderborg, som nu iværksætter endnu et initiativ for at fremme industrielt samarbejde.

Af Sune Holst, , 22-11-2018

- Mads Clausen Instituttet søger altid at styrke den regionale konkurrencedygtighed indenfor produktionen i Syddanmark og Nordtyskland. Derfor vil vi gerne fortælle om teknologiske fremdrift, forskningsresultater og seneste nyt indenfor områder, der kan støtte den omgivende industri, så den ikke blot bibeholder, men også forbedrer dets styrkeposition.

Sådan lyder det fra direktør for Mads Clausen Instituttet, Horst-Günter Rubahn. Og for at fremme industrisamarbejdet yderligere, lancerer instituttet fra på fredag et månedligt nyhedsbrev med navnet MCI Insights.

Relevant indhold for virksomheder

Formålet er at forsyne virksomheder i området, som ofte står midt i en rivende, teknologisk udvikling, med relevant input, som de kan bruge i deres hverdag. Det kan ofte være svært for virksomheder, at holde det store, forkromede overblik over nye teknologiske landvindinger – det kan Mads Clausen Instituttet hjælpe med.

Nyhedsbrevet er bygget op omkring konkret, brugbar forskning, samt case stories og information om kommende workshops, foredrag og arrangementer, som har relevans for virksomheder.

Hvis du og din virksomhed kunne have interesse i dette, så kan du tilmelde dig nyhedsbrevet her.

 
Redaktionen afsluttet: 22.11.2018