Skip to main content

Æresprofessor ved SDU er én af de mest indflydelsesrige forskere i tysktalende lande

Et førende tysk erhvervsmagasin, Wirtschaftswoche (WiWo), har publiceret en liste over de mest indflydelsesrige forskere inden for feltet ’Business Administration’. Her figurerer Alexander Brem på en fornem 67.plads ud af 2.500.

I samarbejde med ETH Zurich og Düsseldorf Institute for Competition Economics har det anerkendte tyske erhvervsmagasin Wirtschaftswoche trawlet tysktalende erhvervsøkonomi-forskere igennem i bestræbelserne på at lave en rangliste over de mest indflydelsesrige. På denne liste placerer professor Alexander Brem sig på en fornem 67.plads ud af 2.500 forskere fra Schweiz, Østrig og Tyskland. 

Professor Alexander Brem er tilknyttet Universität Erlangen-Nürnberg (FAU), men har tætte, tætte bånd til Mads Clausen Instituttet i Sønderborg, hvor han ikke blot blev udnævnt til professor i Technology and Innovation Management, men også i dag har titel af æresprofessor. 

- Vi kan være stolte over, at vi har et tæt samarbejde med en kapacitet som Alexander Brem. Hans forskning er unik og han er et decideret fyrtårn i det videnskabelige landskab, hvilket hans høje placering på denne liste understreger, siger leder af Mads Clausen Instituttet, Horst-Günter Rubahn.
Horst-Günter Rubahn understreger, at den tætte tilknytning til Alexander Brem og Universität Erlangen-Nürnberg (FAU) betyder, at SDU og Mads Clausen Instituttet kan trække veksler på Brems mange ideer og enorme netværk. 

- Samtidig har vi med Alexander Brem og Universität Erlangen-Nürnberg (FAU) udvekslingsaftaler, som giver de studerende på Syddansk Universitet tilgang til den nyeste viden og metoder inden for innovationsmanagement, samtidig med, tyske studerende også får mulighed for at komme til Danmark.

Siden 2016 har Alexander Brem været bestyrelsesformand for Technology Management ved FAU. Derudover, er han CCSR international research associate ved DeMontfort Universitet i England, visiting professor ved EADA Business School i Barcelona, Spanien, og HHL School of Management i Tyskland. Brems videnskabelige arbejde fokuserer på teknologi- og innovationsmanagement med et specielt fokus på tværfaglige links til kreativitet og entreprenørskab. 

Du kan læse mere om listen over de mest indflydelsesrige forskere hos WiWo lige her.

 
Redaktionen afsluttet: 06.02.2019