Skip to main content

Navne

Mia Beck Lichtenstein får årets seniorforskerpris i Psykiatrien i Region Syddanmark

Hun modtager prisen for sit arbejde med at udvikle, afprøve og implementere internetbaseret behandling til mennesker med spiseforstyrrelser

”Hun har skabt nye behandlingsmuligheder for patienter, der ellers ikke ville have fået hjælp”. Sådan indledes indstillingsteksten.

Mia Beck Lichtenstein har udviklet digitale behandlingsprogrammer til personer med spiseforstyrrelser. Hun har altså formået at udvide og øge fleksibiliteten i de psykologiske behandlingstilbud til en voksende patientgruppe.

Det er dog ikke det eneste, som Mia Beck Lichtenstein fremhæves for i indstillingen. Hun beskrives også som en excellent formidler af forskning til alle målgrupper, og som en vigtig stemme i samfundsdebatten.

Mia Beck Lichtenstein, Årets seniorforsker i Psykiatrien i Region Syddanmark

Derudover har hun også etableret et frugtbart forskningsmiljø, hvor forskerne – nye som erfarne - kan have store ambitioner og stadig trives og være trygge.

Endelig har Mia Beck Lichtenstein evnen til at koble patienternes behov med nye teknologiske muligheder, og en stærk akademisk sans for at designe, gennemføre og implementere forskning af international styrke.

Stort tillykke til Mia.

 

Redaktionen afsluttet: 21.12.2022