Skip to main content
APV 2021

I oktober er det tid til APV-undersøgelsen, der tager temperaturen på arbejdsmiljøet på SDU

SDU's APV og Trivselsmåling 2021 har til formål på systematisk vis at skaffe overblik over arbejdsmiljøforholdene på SDU og målrette forbedringer og forebyggelse. Det er derfor vigtigt, at lige netop du deltager

Hvis du er ansat mere end én dag om ugen, og har mere end tre måneders anciennitet, modtager du tirsdag den 5. oktober en mail fra Rambøll Management Consulting med invitation til at deltage i en spørgeskemaundersøgelse. Du deltager ved at klikke på linket i den fremsendte mail og give din mening tilkende i spørgeskemaet.

Spørgeskemaundersøgelsen er et led i SDU’s APV og Trivselsmåling 2021, som har til formål på systematisk vis at skaffe et overblik over arbejdsmiljøforholdene på SDU og målrette forbedringer og forebyggelse. For at undersøgelsen kan skaffe et så retvisende overblik over arbejdsmiljøet og trivslen som muligt, er det vigtigt, at også du deltager.

Den 15. november vil du kunne se de anonymiserede svar på Sharepoint, og herefter vil der i din enhed være opfølgende dialog for at indkredse problemstillingerne og finde gode løsninger.

Du kan se materiale bagom undersøgelsen her. Og læse mere om kriterier for undersøgelsen og bearbejdning af resultater og handleplaner.

Se video med konstitueret rektor Ole Skøtt, som fortæller om den kommende APV (videoen har undertekster på engelsk)

Har du spørgsmål til undersøgelsen, kan du kontakte din arbejdsmiljøgruppe eller skrive til apvtrivsel@sdu.dk

Redaktionen afsluttet: 27.09.2021