Skip to main content

Sigurdur Skarphédinsson er årets ph.d.-vejleder på KI

Inden efterårets Ph.d-Cup havde de ph.d.-studerende indstillet nominerede til årets hovedvejleder. Nomineringerne var mange og beskrivelserne ligeså.

Det var med stor glæde, at Kirsten Kyvik kunne overraske Sigurdur Skarphédinsson  fra Infektionsmedicinsk afdeling med kåringen som årets bedste ph.d.-vejleder. Sigurdur var indstillet af sin ph.d.-studerende Fredrikke Christie Knudtzen. 

I Fredrikkes nominering er der naturlig stor fokus på Sigurdurs store faglige kompetencer, men det er lige så meget hans menneskelige egenskaber, der gør ham til årets hovedvejleder.

Sætninger som

Han kæmper for sine patienter, og er rigtig god til at diskutere spændende kliniske problemstillinger med mig i ambulatoriet”, ”Han sender mig nye artikler på mit forskningsområde, involverer mig i fondsansøgninger og giver mig løbende mere ansvar.”, ”Han er afslappet og presser mig aldrig, men sørger samtidig for at min PhD skrider fremover” og ”I tillæg til den faglige sparring er han også en utrolig inspirerende, vidende og social mand”, er gennemgående for nomineringen, og viser, at Sigurdur også bekymrer sig om det hele menneske.

Derfor er Sigurdur Skarphédinsson årets ph.d.-vejleder 2020.

Vinder af årets hovedvejleder 2020 Sigurdur SkarphédinssonSigurdur Skarphédinsson og ph.d. studerende Fredrikke Christie Knudtzen

Redaktionen afsluttet: 05.11.2020