Skip to main content

Ny professor mso ansat

Pr. 1. april får vi en ny professor mso-kollega på Juridisk Institut. Der er tale om Torsten Bjørn Larsen, der kommer fra en ansættelse som lektor på Aalborg Universitet.

Pr. 1. februar blev tre nye professor mso'ere ansat på Juridisk Institut, og pr. 1. april får vi glæden af en fjerde ny mso-kollega.

Torsten Bjørn Larsen, der kommer fra en ansættelse som lektor på Aalborg Universitet, er cand.jur. fra Københavns Universitet i 2004, Master of European Intellectual Property Law (LLM) fra Stockholms Universitet i 2006 og ph.d. på en afhandling om IP-strategier (IP = intellectual property) fra Københavns Universitet i 2014. Han har en baggrund som advokat hos bl.a. Bech-Bruun og Plesner. 
 
Torsten beskæftiger sig i sin forskning især med IP-ret, IP-strategier og juridisk kunstig intelligens, såkaldt legal tech. I øjeblikket er fokus rettet mod de overvejelser, som en rettighedshaver skal gøre sig, inden vedkommende vælger at håndhæve sin IP-ret for at optimere chancerne for at vinde en senere retssag (IP-strategier). Torstens fokus er desuden rettet mod, hvordan man automatiserer juraen, herunder på sigt den juridiske sagsbehandling, og hvilke udfordringer der er i den forbindelse (legal tech).  

Vi ønsker Torsten hjerteligt velkommen til Juridisk Institut og ser frem til et godt samarbejde.

 

 

 

 

Redaktionen afsluttet: 30.03.2020