Skip to main content

Professor MSO Steffen Hindelang mentor for Konrad Adenauer Stiftung

Legater til danske studerende i Tyskland

Konrad-Adenauer-Stiftung tildeler legater til studerende og kandidater med ekseptionel akademisk præstation og fremragende politisk eller socialt engagement. Stipendierne er åbne for unge studerende, journalister og kandidatstuderende bosiddende i Tyskland samt til unge studerende fra udlandet, der gerne vil studere i Tyskland.


At være akademiker i Konrad-Adenauer-Stiftung betyder meget mere end blot at modtage økonomisk bistand. Akademikerne drager fordel af et bredt støtteprogram. Desuden udgør over 13.000 alumner et levende og globalt netværk af tidligere KAS-akademikere, der spiller aktive roller i politik, økonomi, videnskab og samfund over hele verden, og som samtidig er forpligtet til vores stiftelse og dets nuværende forskere. Mere end 50 regionale alumni grupper over hele verden og flere specialiserede undernetværk giver gode muligheder for vores tidligere forskere  for at forblive forbundet med vores stiftelse. Størrelsen af den økonomiske støtte varierer afhængigt af den studerendes uddannelsesniveau.

Professor mso Steffen Hindelang er mentor for Konrad-Adenauer-Stiftung akademikere, der i øjeblikket studerer i Danmark, og er samtidig kontaktperson for danske studerende, der er interesseret i at søge stipendium til et tysk universitet.

Læs mere om stiftelsen her.

Redaktionen afsluttet: 24.08.2018