Skip to main content
DA / EN

Institutleder Michael Goodsite får nyt job

Michael Goodsite bliver ny koncerndirektør for Regional Udvikling i Region Syddanmark.

Professor Michael Goodsite forlader posten som leder for Institut for Teknologi og Innovation, når han 1. marts bliver ny koncerndirektør for Regional Udvikling i Region Syddanmark.

- Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tusind tak for det fantastiske arbejde, Michael Goodsite har leveret. Han har leveret en stor indsats, ikke kun som leder af ITI, men også i sit altid konstruktive samarbejde med den øvrige ledelsesgruppe på det Tekniske Fakultet. Jeg ønsker ham et stort tillykke og ser frem til at bevare et tæt samarbejde fremover, siger dekan Henrik Bindslev.

Professor Michael Goodsite har siden 1. juni 2014 været institutleder på Institut for Teknologi og Innovation. Her kom han fra en stilling som institutleder på AU Herning.

- Det Tekniske Fakultet er et dejligt sted. Det er her, jeg blev uddannet til civilingeniør og skabte fundamentet for min karriere i Danmark. Det er her, jeg har følt mig hjemme.  Det har været en glæde at samarbejde med jer, og det har været mig en ære at være leder af ITI. Jeg vil savne jer alle sammen, siger Michael Goodsite.

Han glæder sig til prøve kræfter med de spændende udfordringer, der venter, når han nu træder uden for universitetsverdenen og ind på en mere politisk arena.

- Som udviklingsdirektør får jeg en del af det overordnede ansvar for at skabe gode rammer for vækst og udvikling i Region Syddanmark og gøre regionen til et endnu bedre sted at bo og leve – for mennesker og virksomheder.

Michael Goodsite har sidste arbejdsdag som institutleder den 26. februar. Dekan Henrik Bindslev konstitueres derefter som institutleder.

Redaktionen afsluttet: 26.01.2016