Skip to main content
DA / EN

Best Paper Award til lektor Erik Skov Madsen

International konference om Global Manufacturing hædrer ITI-forsker

Erik Skov Madsen, der forsker i overførsel af viden i forbindelse med produktion på Institut for Teknologi og Innovation, er netop hjemvendt fra Kina, hvor han deltog i konferencen ”The Ninth International Symposium on Global Manufacturing and China, GMC 13”. Konferencen hædrer det bedste paper med prisen ”Best Paper Award”, og her blev Eriks paper med titlen ”Knowledge Transfer in International Manufacturing Networks – An Empirical Study og European, Mexican and Chinese Sites” udvalgt som det bedste ud af i alt 39 papers.

”Det er naturligvis dejligt at modtage en sådan anerkendelse for mit arbejde. Jeg må sige, at det bare har givet mig endnu mere mod på at skrive og arbejde med at publicere mit arbejde”, fortæller Erik. ”Desuden betyder sådan en pris også, at der bliver lagt mærke til SDU, og at vi vil have lettere ved at etablere samarbejde fx med Zhejian University i Kina og med Cambridge University”.

Konferencen var arrangeret i et samarbejde mellem Zhejiang University, Hangzhou i Kina og Institute for Manufacuturing, Cambridge University.

Ud over at deltage i den internationalt anerkendte konference, benyttede Erik også lejligheden til at fortsætte sine undersøgelser af danske produktionsvirksomheder, der har etableret sig med afdelinger i Kina. ”Det var naturligvis spændende – vi har fra Danmark noget at byde ind med i Kina”, beretter Erik Skov Madsen.

Redaktionen afsluttet: 26.09.2013