Skip to main content
DA / EN

Åbent Hus 2013 tiltrak spirende ingeniørstuderende

Ekstrabus måtte køre de mange nysgerrige til rundvisning på TEK

Der var stor interesse for ingeniøruddannelserne, til SDU’s store Åbent Hus arrangement lørdag den 2. marts, og det vrimlede med interesserede ved ITI’s mange stande omkring Campustorvet. Mange uddannelser havde taget et blikfang med, og i år tiltrak PDI’s nye 3D-scanner bl.a. meget opmærksomhed, som den stod og printede forskellige effekter ud.

Alle uddannelserne havde studerende med på standene, og de fortalte, at de unge besøgende var rigtig godt forberedt hjemmefra og tydeligvis havde læst en masse om uddannelserne på nettet. Mange havde deres forældre med, og der blev typisk stillet de sidste bekræftende spørgsmål og spurgt lidt til selve studielivet, læsemængden og lignende.

Rundvisning på Teknisk Fakultet

        

Igen i år var der planlagt 2 busser fra Campusvej til Teknisk Fakultet, hvor de nysgerrige kunne få en rundvisning af de lokale faciliteter. Ved første afgang kl. 14, var der dog så mange interesserede, at bussen blev nødt til at køre to gange. På TEK havde flere uddannelser sørget for fremvisning af værksteder, laboratorier og gruppelokaler, så de kommende ingeniørstuderende kunne få en god fornemmelse af det særlige TEK-studiemiljø.

 

 

Redaktionen afsluttet: 05.03.2013