Skip to main content
Nyt job

Marianne Wolff Lundholt bliver ny institutleder på IDK

Den nye institutleder ved Institut for Design og Kommunikation på SDU er fundet. Det bliver forskningsleder Marianne Wolff Lundholt fra SDU’s Center for Narratologiske Studier, som fremover skal stå i spidsen for instituttet.

Af Susan Grønbech Kongpetsak, , 20-06-2019

SDU’s Institut for Design og Kommunikation i Kolding får ny leder, når lektor og forskningsleder Marianne Wolff Lundholt tiltræder som institutleder 1. august 2019. Hun kommer fra en stilling som forskningsleder for Center for Narratologiske Studier på SDU Kolding og bringer relevante ledelseserfaringer som både forskningsleder og tidligere kommunikationsrådgiver hos Danfoss med ind i jobbet.

Marianne Wolff Lundholt er 43 år, og hun afløser Per Krogh Hansen, der har fået job som institutleder for SDU’s Institut for Kulturvidenskaber.
Marianne Wolff Lundholt er uddannet cand. mag i engelsk og dansk og ph.d. fra Syddansk Universitet.

I perioden fra 2005-2008 var hun adjunkt ved Institut for Sprog og Kommunikation på SDU, og efter fem år som kommunikationsrådgiver i Danfoss vendte hun i 2013 tilbage som lektor ved Institut for Design og Kommunikation på SDU Kolding. 

Bro mellem forskning og erhvervsliv

I sin forskning har Marianne Wolff Lundholt fokuseret på ledelseskommunikation og narrativer i organisationer. Hun har fået positioneret Center for Narratologiske Studier i forskningsfeltet både nationalt og internationalt. 

Som ny institutleder glæder Marianne Wolff Lundholt sig til at kunne trække på sine erfaringer fra både forskningen og det private erhvervsliv.

- Jeg glæder mig til at samarbejde med instituttets dygtige medarbejdere om at skabe plads til store ambitioner og sammen finde veje til at indfri dem, siger hun og uddyber:

- Jeg vil kombinere mine erfaringer fra min forskerkarriere med mine erfaringer fra det private erhvervsliv til at skabe et stærkt fundament for IDK og naturligvis også i forhold til at videreudvikle samarbejdet med erhvervslivet.


Jeg glæder mig til at samarbejde med instituttets dygtige medarbejdere om at skabe plads til store ambitioner og sammen finde veje til at indfri dem

Marianne Wolff Lundholt, institutleder

Hvilken slags leder får dine nye medarbejdere?
- Jeg er inddragende og meget optaget af at skabe gode forudsætninger for høj arbejdsglæde gennem stærke arbejdsfællesskaber. Samtidig er jeg stærkt dedikeret til mit arbejde og ikke bange for at træffe beslutninger. 

Når Marianne Wolff Lundholt ikke har travlt med forskning og ledelse, tager hun aktivt del i lokalområdet sammen med sin mand og tre børn. Hun bor i Fredericia, er medlem af Business Fredericias bestyrelsesnetværk og er desuden en aktiv forælder bl.a. i 6. Juli Garden, hvor sønnen spiller marchtromme, og i gymnastikforeningen og rideklubben, hvor datteren er aktiv.


Mød institutlederen

Marianne Wolff Lundholt er ny institutleder på IDK og pt. lektor og forskningsleder ved Center for Narratologiske Studier på SDU. I sin forskning har hun fokuseret på ledelseskommunikation og narrativer i organisationer og har fået positioneret Center for Narratologiske Studier i forskningsfeltet både nationalt og internationalt.

Kontakt

Redaktionen afsluttet: 20.06.2019