Skip to main content

Professor Klaus Petersen udnævnt til medlem af Academia Europaea

Professor Klaus Petersen er blevet udnævnt til medlem af Academia Europaea som anerkendelse af hans præstationer som forsker.

Klaus Petersen er professor i historie og statskundskab, formand for humaniora ved SDU’s Danish Institute for Advanced Study samt centerleder for universitetets Danish Centre for Welfare Studies.

Om Academia Europaea

Academia Europaea blev grundlagt i 1988 og er et paneuropæisk akademi indenfor humaniora, samfundsvidenskab og naturvidenskab. Formålet med Academia Europaea er at fremme og udbrede excellent forskning indenfor humaniora, jura, økonomi, samfundsvidenskab, matematik, medicin og alle grene af naturvidenskaben samt de teknologiske videnskaber overalt i verden til gavn for offentligheden og for at fremme uddannelsen af den europæiske offentlighed i alle aldre i de førnævnte fag.

Akademiet har på nuværende tidspunkt mere end 4500 medlemmer, hvilket inkluderer førende eksperter indenfor de fysiske videnskaber og teknologi, de biologiske videnskaber og medicin, matematik, litteratur og humaniora, samfunds- og kognitionsvidenskab samt økonomi og jura.

Du kan læse mere om Academia Europaea på deres hjemmeside.

Redaktionen afsluttet: 10.09.2021