Skip to main content

Afprøv ingeniørstudiet

Ingeniørstuderende for en dag 

Du følges med en studerende til undervisning, projektarbejde og andre faglige aktiviteter. Den studerende viser dig rundt, og du ser undervisningslokaler, laboratorier og kantinen. 

Du tilmelder dig på denne tilmeldingsformular. Derefter vil du blive kontaktet af en studerende fra den uddannelse, du vil besøge, og sammen aftaler I en besøgsdato, der passer jer begge.

Åbent Hus

Sidste lørdag i februar holder vi Åbent Hus på SDU, både i Odense og i Sønderborg.

På Campus i Odense har du mulighed for at få præsenteret alle SDUs ingeniøruddannelser, tale med studievejlederen og få en rundvisning i Det Tekniske Fakultets nye bygning.

I Sønderborg kan du møde undervisere og studerende fra ingeniøruddannelserne Mechatronics, Electronics og Innovation and Business samt Adgangskursus, der udbydes på SDU Campus Sønderborg, og se bygningen Alsion, hvor campus ligger.

Studiepraktik i uge 43

Studiepraktik er et tilbud til dig som går i 3.g, er færdig med gymnasiet, eller har en erhvervsfaglig baggrund . Her kan du  over tre dage opleve undervisningen, møde de studerende og underviserne. Studiepraktik finder sted hvert år onsdag til fredag i uge 43. Læs mere her.

Flere tilbud 

Vi har mange flere tilbud både til klasser i gymnasiet og folkeskolen. Der er foredrag, projekthjælp, undervisningsforløb etc. Der er både tilbud, hvor vi kommer ud til din skole og tilbud, hvor I kommer og deltager i forløb ved ingeniøruddannelserne i Odense og Sønderborg. Læs mere her.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 6550 7444 eller på mail brobygning@tek.sdu.dk


 

 

Sidst opdateret: 14.08.2023