Skip to main content
DA / EN

Sprudlende og virkelighedsnær undervisning

Lektor Søren Wiatr Borg fra Institut for Teknologi og Innovation er årets underviser 2015 på Det Tekniske Fakultet.

”Gennem en meget sprudlende og kreativ undervisning evner Søren at relatere det faglige stof i lærebøgerne til – som de studerende beskriver det – ”den virkelig verden” og livet som færdiguddannet ingeniør.” Sådan lød det, da lektor Søren Wiatr Borg modtog SDU’s undervisningspris 2015 til årsfesten d. 30. oktober.

”Jeg er utrolig glad og beæret over at modtage prisen. Det betyder rigtig meget at blive anerkendt for det, jeg elsker og bruger en masse tid på. Og det gør mig glad, at indstillingen kommer fra både studerende og kollegaer,” sagde Søren Wiatr Borg, der bl.a. blev rost for at invitere inspirerende fagpersoner med til undervisningen og arrangere virksomhedsbesøg, som fører til netværk i industrien og større forståelse af ingeniørens rolle i samfundet.

Inspirerer de studerende

De studerende sætter pris på, at de kan søge hjælp og inspiration hos en underviser, som har et så stort overskud og drive i forhold til det, som han brænder for. I indstilling nævner de bl.a.:

”Søren udstråler respekt på en behagelig måde, dels fordi han er faglig stærk og nysgerrig, og dels fordi han ikke lægger skjul på, at de studerende selv er ansvarlige for at tage imod og forholde sig kritisk til den undervisning, som de tilbydes”.

Bredt fagligt engagement

Søren indstilles også til undervisningsprisen for sit store og helhjertede engagement i Det Tekniske Fakultets materialebibliotek og sin involvering i innovationscenteret Rethink Ressources samt i Institut for Teknologi og Innovations andel i opbygningen af dronecenteret SDU UAS.

For mere information kontakt
Lektor Søren Wiatr Borgborg@iti.sdu.dk / tlf. 6550 7369

Om Underviserprisen
Prisen gives til en underviser, der har udmærket sig ekstraordinært ved motiverende og engageret undervisning af højeste kvalitet. Den uddeles hvert år ved årsfesten til fem undervisere, der hver modtager 25.000 kroner samt titlen som årets underviser.
Det er studerende og studienævn, som indstiller underviserne, og prisen tildeles en underviser ved hvert fakultet.

Redaktionen afsluttet: 04.11.2015