Skip to main content
DA / EN

Tidligere SDU-studerende Sara Peng blandt de største talenter i dansk erhvervsliv 2024

For 20. gang vender Berlingske projektøren mod unge mennesker, der har evnen og viljen til at nå helt til tops. Det gør de i deres årlige Talent 100-kåring, hvor de har udvalgt og portrætteret de mest lovende talenter i dansk erhvervsliv og det offentlige. Sara Peng, som er uddannet i Mechatroncs og Engineering, Innovation and Business fra SDU i Sønderborg, er én af dem.

Af Sune Holst, , 09-07-2024

”Først og fremmest er det helt sikkert en stor anerkendelse,” siger 32-årige Sara Peng, der er produktchef i COWI. Hun er kommet på listen over 100 unge, ambitiøse og utroligt talentfulde personer, som er blevet udvalgt til Berlingskes Talent 100-liste, der fejrer talent fra alle dele af dansk erhvervsliv og det offentlige.

Hun er født og opvokset i Kina, men har taget sin bachelor i Mechatronics og sin kandidat i Engineering, Innovation and Business på SDU i Sønderborg.

”Som udlænding i Danmark varmer det mit hjerte at blive nomineret og tildelt en sådan titel. Det opmuntrer mig og får mig til at føle mig værdsat i forhold til, hvordan jeg har bidraget til samfundet.”

”En anden stor gevinst for mig har været at få chancen for at møde andre nye og skarpe hoveder med store ambitioner og energi og lære, hvordan de hver dag skaber ændringer og forbedringer inden for deres felt. Det har været inspirerende,” uddyber Sara Peng.

Ekspert i at forklare komplekse ideer på en overbevisende måde
I Berlingske roser Vice President i COWI, Rasmus Kolding, hende for hendes evne til at formidle komplekse ideer på en overbevisende måde, som både interne og eksterne samarbejdspartnere forstår værdien af.

”Jeg arbejder i øjeblikket med at fremme væksten og integrationen af innovation og digitalisering i virksomheden, hvor jeg konstant skal bygge bro mellem tech- og forretningsområder. Viden og erfaring fra både Mechatronics og Engineering, Innovation & Business gav mig det rette mindset og de nødvendige værktøjer til netop det,” fortæller Sara Peng.

Hun husker i det hele taget tilbage på sin studietid med stor glæde.

”Jeg elskede byen Sønderborg og SDU's lille, men smukke campus. Jeg var omgivet af internationale medstuderende i et fantastisk akademisk og socialt miljø. Vi havde nem og direkte adgang til professorer og ressourcer på grund af campus' beskedne størrelse,” siger Sara Peng.

Der skal lyde et stort tillykke til Sara Peng og de 99 andre på listen!

Redaktionen afsluttet: 09.07.2024