Skip to main content
DA / EN

Studerende i centrum styrker studielivet på TEK

Det Tekniske Fakultet giver 127.450 kr. til udvikling af en række aktiviteter, der kan styrke studiemiljøet på Ingeniøruddannelserne på SDU.

3D-Printing Lab, fodboldmål, udstyr til sommerkursus i ’byg en mobil robot’ og værktøj til klubben TEK-Space er blot nogle af de aktiviteter, som fakultetet har valgt at støtte med De studerende i centrum-puljen.

De forskellige initiativer – uanset om de har et fagligt eller socialt øjemed – har det til fælles, at de gør det bedre, mere spændende og sjovere at læse til ingeniør. Dermed er det med til at styrke studielivet på TEK.


Følgende initiativer har fået tilsagn om støtte:

  • Oprettelse af et prototypelaboratorium: Støtte til indkøb af udstyr i forbindelse med etablering af faciliteter til prototyper (svarende til DKK 50.000).
  • Basic Programming Course Basic Electronics på Mads Clausen Institut: Støtte til indkøb af udstyr i forbindelse med afholdelsen af et frivilligt kursus (svarende til DKK 8.500). 
  • Bold og Band: Støtte til indkøb to fodboldmål (svarende til DKK 3.600). 
  • Cykling styrker sundheden: Støtte til indkøb af materialer og værktøj i forbindelse med arrangementet (svarende til DKK 7.000). 
  • 3D-Printing Lab på Mads Clausen Institut: Støtte til indkøb af en 3D-printer samt materialer (svarende til DKK 22.000). 
  • Byg en mobil robot fra bunden: Støtte til medfinancieringen af forløbet (svarende til DKK 11.350) 
  • TEK-Space: Støtte til indkøb af værktøj og oscilloskop (svarende til DKK 25.000).

Det er Studienævnet, der har administreret puljen.

På billedet ses studerende, der deltog i Bold og Band-dag 2013.

Læs mere om Syddansk Universitets projekt De studerende i centrum.

Redaktionen afsluttet: 07.06.2013