Skip to main content
DA / EN

networkING 2014: Festligt gensyn med gamle studiekammerater

Lørdag d. 27.9 stod i gensynsglædens tegn, da 180 ingeniører – alle uddannet fra Det Tekniske Fakultet og før da Ingeniørhøjskolen - mødtes til en festlig dag med foredrag, musik og masser af snak.

Hvad bør en ingeniør vide om mennesker, magt og mod? Det gav erhvervskvinden og foredragsholder Soulaima Gourani sit bud på, da hun talte til de mange fremmødte ingeniører, der alle er medlemmer af Det Tekniske Fakultetets alumnenetværk networkING.

Uddannelsesdirektøren Henning Andersen bød velkommen til networkING-arrangementet ved bl.a. at gøre status over, hvordan husets ingeniøruddannelser har udviklet sig over de seneste år, og hvordan fremtiden ser ud. Henning Andersen inviterede alle gæsterne til at besøge ingeniøruddannelserne, når de fra medio 2015 flytter i et nyt, state of the art-byggeri på Campusvej 55 i Odense.

Derefter var der tid til at hilse på gamle holdkammerater og lytte til livemusik ved bandet Akustiluxe, før Soulaima Gourani fik latteren frem med sine velvalgte pointer til ingeniører.

Oplevelser fra CERN
Efter frokosten, hvor der blev snakket og genfortalt gamle historier, gik Fysik og Teknologi-studerende Christian Buhl på scenen. Han fortalte om sine oplevelser på CERN, hvor han for tiden arbejder. Samtidig gav han et indblik i, hvordan det er at være ingeniørstuderende i 2014.
Stemningen var høj, da dagen sluttede med projektudstilling, tid til networking og forfriskninger.

Se billeder fra dagen og læs mere om alumneforeningen networkING.

For mere information kontakt
Gitte Klausen på gik@tek.sdu.dk

Redaktionen afsluttet: 29.09.2014