Skip to main content
DA / EN

Jobtræf på TEK d. 24. oktober

Flere af landets helt tunge ingeniørvirksomheder lægger vejen forbi Det Tekniske Fakultet torsdag den 24. oktober 2013. I år er der blandt andet besøg fra Esbjergs boomende offshoreindustri, som mangler ingeniører i hobetal.

Udviklingsingeniør hos Lego? Specialestuderende hos Novo Nordisk? Eller måske offshoreingeniør på en boreplatform i Nordsøen?

Når TEK åbner dørene for Jobtræf den 24. oktober har både ingeniørstuderende og de nyuddannede kandidater mulighed for at høre nærmere om praktik- og jobmulighederne hos de knap 20 ingeniørvirksomheder, der deltager. Og med tunge navne som Danfoss, Rambøll og Lego er der noget at komme efter for alle – uanset jobdrømme.

Supertændte på at ansætte nyuddannede
Det kan være en særlig god idé at rette blikket mod vest. Esbjergs offshore-industri boomer, og byen forventes at mangle 3.300 højtuddannede i de kommende år, herunder mange ingeniører.

Schlumberger Esbjerg og Rambøll, der ansatte op imod 100 nye medarbejdere på sit Esbjerg-kontoret i 2012, er blandt de virksomheder, der deltager på årets messe.

”Offshore-branchen står netop og oplever mangel på ingeniører, maskinmestre og teknikere, og de er supertændte på at ansætte nogle nyuddannede,” lyder det fra Jacob Bom Madsen, formand for Syddanske Ingeniørstuderendes Fællesråd, som arrangerer messen i samarbejde med Mediehuset Ingeniøren.

Jobtræf Fyn foregår torsdag den 24. oktober 2013 fra kl. 9.00-15.30 på Det Tekniske Fakultet, Niels Bohrs Allé 1, 5230 Odense M.

For mere information kontakt
Ingeniørstuderende Jacob Bom Madsen på formand@sif.sdu.dk / mobil: 2611 6938

Billedet: Jobtræf Fyn 2011.

Redaktionen afsluttet: 17.10.2013