Skip to main content
DA / EN
samarbejdmedSDU

Samarbejd med Humaniora 

Humaniora er mange ting. Det er blandt andet sprog, pædagogik, kultur, historie, design samt information & kommunikation, kort sagt er det læren om den verden, mennesket har skabt. Din verden.

Ønsker du at samarbejde med Humaniora? 

På Det Humanistiske Fakultet og SDU har vi en række tilbud til dig, der ønsker at samarbejde med en eller flere af universitets enheder – uanset om du er medarbejder i en virksomhed, på udkig efter en bachelor- eller kandidatuddannelse eller anden efter- eller videreuddannelse. 
Drømmer du om at tage en videregående uddannelse, kan du opleve og møde SDU og Humaniora på mange forskellige måder. Du kan være "Studerende for en dag" på en af vores uddannelser, du kan tage i studiepraktik, eller du kan kontakte vores studerende online. Læs mere under Mød SDU nedenfor. Sidder du i en virksomhed, der ønsker at samarbejde med SDU, står både vores nuværende og færdiguddannede studerende klar.  Læs mere om dine samarbejdsmuligheder herunder.
 

Fandt du ikke det, du søgte? 

Kontakt en af vores medarbejdere på Det Humanistiske Fakultet her

HUM studieliv - instagram Det Humanistiske Fakultet - Facebook Det Humanistiske Fakultet - Youtube Det Humanistiske Fakultet - LinkedIn

Sidst opdateret: 10.04.2024