Skip to main content
Åbent Hus

Succes med samlet Åbent Hus

Der var mange besøgende både ved standene og til oplæggene ved dette års Åbent Hus-event for kandidat, tilvalg, sidefag og efter- og videreuddannelse.

Som noget nyt i år var Åbent Hus for kandidat, tilvalg og sidefag og efter- og videreuddannelser samlet til èn event 8. marts, og messen var en succes med mange besøgende ved både stande og i lokalerne med oplæg.

I alt gav de humanistiske studieledere og faglige vejledere/studiementorer 1.214 vejledninger på standene, og langt de fleste gav udtryk for at have haft flere besøgende end året før.

For lang åbningstid

Men den lange åbningstid (klokken 12-18) blev gennemgående udsat for kritik, hvilket var berettiget, da der stort set ikke var besøgende efter klokken 16.30.

Planlægningsgruppen har allerede evalueret arrangementet, og det ligger fast, at vi fremover ikke vil holde åbent i seks timer for at tilgodese dem, der måtte være interesserede i vores efter- og videreuddannelsesmuligheder.

De humanistiske uddannelser må igen konstatere, at målgrupperne for vores masteruddannelser og uddannelser på deltid ikke har behov for en messe. De finder information om uddannelserne enten på webben eller ved at henvende sig direkte til de pågældende uddannelser. Derfor arbejder fakultetet med at kunne tilbyde en anden form for markedsføringsmodel til disse uddannelser.

Redaktionen afsluttet: 05.04.2017