Skip to main content
DA / EN

IVK fejrer 10 års fødselsdag

På 10 år er IVK vokset med 1000 studerende. Fra 400 i 2005 til 1400 i 2015. ”Jeg tør godt konkludere, at IVK er en succes,” sagde studieleder Flemming Smedegaard i sin fødselsdagstale.

Studiet International Virksomhedskommunikation – i daglig tale IVK - kunne i september i år fejre 10 års fødselsdag.

IVK blev etableret i september 2005, da de gamle uddannelser i erhvervssprog og det nyere virksomhedskommunikation fusionerede efter i en årrække at have levet i et papirløst forhold med hinanden.

Og ægteskabet har vist sig lykkeligt – i hvert fald hvis man måler lykke på antallet af studerende, der er vokset stødt og sikkert gennem årerne. Fra 400 studerende i 2005 til 1400 studerende i dag.

Fejret med gave og taler

Fødselsdagen blev markeret ved den årlige IVK-dag, hvor studerende er samlet til en række aktiviteter og foredrag, kandidatafslutning og festmiddag på tværs af fag og årgange. Og som det hører sig til ved runde fødselsdage, blev der holdt taler og serveret fødselsdagskage.

-          Jeg tør på denne festdag og 10 års fødselsdag godt konkludere, at IVK er en succes – ikke blot i kraft af den enorme studentertilstrømning, vi har haft, men også på grund af den faglige udvikling, vi har skabt, sagde studieleder ved IVK, Flemming Smedegaard, i sin tale.

Redaktionen afsluttet: 12.10.2015