Skip to main content
DA / EN

Ansættelse

Ny leder til Institut for Design, Medier og Uddannelsesvidenskab

Den nye leder af Institut for Design, Medier og Uddannelsesvidenskab bliver lektor Alexandra Holsting.

Af Caroline Zoffmann Jessen, , 21-06-2024

Alexandra Holsting har i flere omgange været studieleder og har i perioden 2018-2023 været fællestillidsrepræsentant på Det Humanistiske Fakultet. Siden 2023 har hun været viceinstitutleder på Institut for Kultur- og Sprogvidenskaber.

Alexandra Holsting er cand.mag. i Tysk og Litteraturvidenskab fra Syddansk Universitet, og har en ph.d.-grad fra Institut for Engelsk, Germansk og Romansk på Københavns Universitet.

Jeg er sikker på, at instituttet vil få stor glæde af Alexandra Holsting som institutleder, og at hun med sin helhedsorienterede indstilling og evne til at udfordre også vil være en stor gevinst som en del af ledelsesgruppen på Det Humanistiske Fakultet. Jeg ser frem til samarbejdet med Alexandra, da jeg kender hende som knivskarp og med en utrolig god evne til at se nuancer og bringe forskellige perspektiver i spil. Hun arbejder altid på at bidrage til gode løsninger – også når det er svært, skriver dekan Simon Torp.

Alexandra Holsting udtaler om instituttet og jobbet:
Institut for Design, Medier og Uddannelsesvidenskab er et institut med stærke faglige og kollegiale miljøer, der dækker mange forskelligartede humanistiske områder, der har det til fælles, at de i den grad lever op til Syddansk Universitets målsætning om at skabe værdi for og med samfundet. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med alle på instituttet, ikke mindst hvad angår udmøntningen af SDU’s 2030-strategi.

Alexandra Holsting starter som institutleder den 1/8.

Redaktionen afsluttet: 21.06.2024