Skip to main content

SDU og EPICUR

SDU og EPICUR alliancen

Samarbejdet skal styrke fremtidens europæiske universiteter, bl.a. gennem udbygget samarbejde og større mobilitet mellem universiteterne for de studerende, både fysisk, virtuelt og hybridt

Af Natalie Maria Olsen , , 06-07-2022

EPICUR alliancen består, ud over SDU, af universiteter i Thessaloniki (Grækenland), Strasbourg (Frankrig), Amsterdam (Holland), Poznan (Polen), Karlsruhe (Tyskland), Wien (Østrig), Colmar/Mulhouse (Frankrig) og Freiburg (Tyskland).

Målet med samarbejdet er at styrke fremtidens europæiske universiteter, bl.a. gennem udbygget samarbejde og større mobilitet mellem universiteterne for de studerende, både fysisk, virtuelt og hybridt. 

SDU Digital har et spændende samarbejde med SDUs EPICUR program. Vi har bl.a. bistået med at tilvejebringe den tekniske understøttelse i forhold til den kommende virtuelle mobilitetsplatform. Samtidig bidrager vi med støtte til at sikre, at SDUs arkitekturprincipper, -standarder og digitaliseringspejlemærker indtænkes i de kommende års udvikling af EPICUR på SDU, så der skabes en stærk sammenhæng mellem teknik og ”forretning”. 

Læs mere om EPICUR her:  https://epicur.education/

Redaktionen afsluttet: 06.07.2022