Skip to main content
DA / EN

Samarbejde

SDU Sønderborg har en lang række aftaler med internationale universiteter, og vores forskere og studerende samarbejder med virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder og institutioner for at løse opgaver inden for mange forskellige fagområder. Vi har f.eks. et stærkt samarbejde med Europa-Universität Flensburg i forbindelse med uddannelsen ’erhvervsøkonomi med erhvervssprog’, hvor undervisningen foregår både på SDU’s campus i Sønderborg og Europa-Universität Flensburgs campus i Flensborg.

På SDU samarbejder vi med myndigheder og erhvervsliv om at udvikle bæredygtige idéer, der skaber arbejdspladser og nye muligheder.
Og der er masser af muligheder for at samarbejde med SDU. Det kan være i forbindelse med studenterprojekter, bacheloropgaver  og praktik, men det kan også være i forbindelse med større industrielt samarbejde. 
På SDU i Sønderborg huser vi afdelinger fra tre fakulteter: Det Humanistiske, Det Samfundsvidenskabelige og Det Tekniske Fakultet. For at lette virksomhedernes indgang til SDU Sønderborg, så har vi to afdelinger med særlig fokus på samarbejde:

SDU RIO sikrer virksomheder gode forudsætninger for at tilegne sig nye kompetencer og ny viden.  Hos os kan virksomheder blandt andet få hjælp til at finde en praktikant, der kommer med nye ideer, særlig viden, sparring, workshops og foredrag. Kontakt SDU RIO.

TEK Innovation dækker de kernekompetencer som Det Tekniske Fakultet besidder inden for klassiske ingeniørfag som mekanik, mekatronik og elektronik, men også forskningsområder som nanoteknologi og smarte materialer.  Læs mere om samarbejdet mellem industrien og Det Tekniske fakultet.

 
Interesseret i samarbejde?

SDU Sønderborg har en række tilbud til virksomheder og offentlige myndigheder, der er på udkig efter inspiration og nye teknologiske kompetencer.

Læs mere

SDU Sønderborg

  • Alsion 2
  • Sønderborg - 6400
  • Telefon: +45 6550 1000

Sidst opdateret: 20.12.2023