Skip to main content
DA / EN

Velkommen til ph.d.-skolen på SAMF

Vi er rigtig glade for at kunne byde dig velkommen som ph.d.-studerende på ph.d.-skolen på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet (SAMF). Vi glæder os til, igennem de næste par år, at hjælpe og guide dig, samt følge din rejse ind i forskningens forunderlige univers. Som ph.d.-studerende på SAMF, indgår du i et godt og aktivt forskningsmiljø, og bliver herigennem klædt på til en fremtidig international karriere.

På denne og de følgende sider har vi samlet de væsentligste informationer til de første par måneder af dit ph.d.-studie, fordi vi ved, at der er meget at forholde sig til. Hele ph.d.-studiet indeholder mange facetter og elementer, som vi alt sammen fortæller mere om her på hjemmesiden. Når du først har orienteret dig i denne introduktion, er du klar til at læse de øvrige sider, hvor du blandt andet finder oplysninger om dit miljøskifte, dine vejlederes forpligtelser og omfanget af den videnformidling du skal præstere.

Vi har sendt dig en invitation til et intromøde, hvor ph.d.-skolelederen vil fortælle dig mere om, hvad du kan forvente af de næste par år, hvordan du kommer godt i gang og hvad vi kan hjælpe dig med på ph.d.-skolen. Vi håber, at du har lyst til at deltage.

/Ph.d.-skoleleder, Jørgen T. Lauridsen, og ph.d.-skolens sekretariat.

Sidst opdateret: 26.02.2024